Рибалка
Полювання
Цікаве
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 55
Форма входу
Ми Вконтакті
Пошук
Статистика
Рейтинг охотников и рыбаков
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » Статті » Кухня » Рецепти насадок, прикормок

Пшоняна каша

Пшоно просівається і промивається. На один стакан
пшона беруть дві склянки води. Варять на слабкому вогні, поки
зерна не розваряться. Тоді їх розтирають ложкою до одно-
рідний маси, а потім каструлю щільно закривають і ста-
Вят в духовку для упрівання на 2-3 години. через кожні
20 хвилин кашу добре перемішують, не допускаючи під-
Гораном.
Також варять кашу і на молоці, додавши рослинного
масла. Каша після упарювання стає придатною для
різання на часточки. Заокругленими шматочками її і насаджені-
вають на гачок.
На пшоняну кашу ловлять коропа, головня, язя, плотву
і карася. Придатна така насадка для поплавочних і донних
снастей.

Категорія: Кухня >>Рецепти насадок, прикормок | Додав: vovazbarahh (10.03.2012)
Переглядів: 4414 | Теги: каша, Рибак, прикормка, Хробак | Рейтинг: 0.0/0

Це цікаво!
Всього коментарів: 0
to the of your page -->
 
Реклама