Рибалка
Полювання
Цікаве
Наше опитування
Як ви потрапили на сайт??
Всього відповідей: 32
Форма входу
Ми Вконтакті
Пошук
Статистика
Рейтинг охотников и рыбаков
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » Статті » Кухня » Рецепти насадок, прикормок

Горох

Горох
На молоді горошини ловлять без їх обробки, виймаючи з стручка. Старий горох попередньо заливають
водою кімнатної температури до розм'якшення. Для цього
потрібно від 12:00 до трьох діб - в залежності від
вологості зерен. Варити горох краще в тій же воді, додавши в неї на літр дві склянки молока і половину чайної
ложки питної соди. Розм'якшений горох поміщають в
мішечок з марлі, підвішують в каструлі і варять 1,5 -
2:00 на повільному вогні.
Можна розпарювати горох і в молоці, але з додаванням 0,5 л води.
Горох вибирають обов'язково цілий, з непошкодженою шкіркою, відкидають в друшляку, промивають і підсушують на полотні, розсипавши тонким шаром, і зберігають
його таким, загорнувши в чисту, змочену олією полотнинку. Якщо горох передбачається швидко використовувати, то
можна зберігати його і у воді.
Насаджують на гачок по одній великій або 2 -
3 середні горошини, пропускаючи жало між часточками,
де прихований зародок. Бажано вістрі жала ховати. На
гачку горошини корисно трохи здушити, щоб здалася м'якоть.
Можливе використання консервованого горошку.
Ловлять поплавцевими вудками (з дна) язя, ляща,
сазана.

Категорія: Кухня >>Рецепти насадок, прикормок | Додав: vovazbarahh (10.03.2012)
Переглядів: 464 | Теги: риба, горох, Мастирка | Рейтинг: 0.0/0

Це цікаво!
Всього коментарів: 0
 
Реклама